Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
De klassieke cilinderkaarsen staan bekend om hun lange brandtijd en zijn beschikbaar in verschillende formaten. Passend in ieder interieur, zijn ze makkelijk te combineren met andere kaarsen.

Spaas' geurloze cilinderkaarsen

Cilinderkaarsen zorgen voor een warme sfeer in de zaak en zijn ideaal om bij de ingang of op een centrale tafel te plaatsen. Ook op grote tafels komen deze kaarsen mooi tot hun recht. Cilinderkaarsen zijn gemakkelijk te combineren met andere soorten kaarsen, zoals theelichten, en zorgen zo instant voor een gezellige kaarsen setting.

 • Beschikbaar in verschillende brandtijden en formaten
 • Heldere, mooie en stabiele vlam
 • Hoge kwaliteit van paraffine
 • Combineer verschillende formaten voor het mooiste effect
 • Lange brandtijd voor meerdere avonden
 • Druipen niet

Kies uit verschillende formaten en brandtijden

De cilinderkaarsen van Spaas zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 6 kaarsen of meer. Hoe groter het formaat van de cilinderkaars, hoe langer de brandtijd. De lange brandtijden zorgen ervoor dat je gedurende meerdere avonden deze kaarsen kan branden in jouw zaak.

Doordat deze kaars een echte klassieker is, combineer je ze gemakkelijk met andere soorten kaarsen. Door verschillende formaten van cilinderkaarsen samen te zetten op een grote tafel, wordt er instant gezorgd voor een warme gezelligheid.

Waarom kiezen voor cilinderkaarsen van Spaas?

Door een hoge kwaliteit van paraffine te gebruiken, hebben de cilinderkaarsen van Spaas een uitstekende brandtijd. De wieken zijn van topkwaliteit waardoor de vlam altijd voldoende groot is.

De cilinderkaarsen van Spaas druipen niet. Dat heeft het grote voordeel dat tafels of het tafelkleed niet vuil worden. Er is niets zo vervelend om op het einde van de avond, kaarsvet van het tafelkleed te moeten schrapen of strijken. Bovendien branden kaarsen die niet druipen veel langer. Opgelet, een kaars voor een open raam of ventilator plaatsen, veroorzaakt ook bij goede kaarsen druipgedrag.

Bijhorende accesoires

Om cilinderkaarsen op een veilige manier te laten branden, brandt je ze best op een niet-vlambare ondergrond.
  Verdelers
  Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
  Bekijk onze verkooppunten