Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Anders dan een theelicht, hebben Clearlights van Spaas een transparante cup. Je kunt langzaam zien hoe de paraffine in een heldere vloeistof verandert.

Spaas' geurloze Clearlights

De Clearlights van Spaas Kaarsen kunnen op dezelfde manier gebruikt worden als gewone theelichten. Anders dan een theelicht, zitten Clearlights in een transparante cup i.p.v. een aluminium cup.
Doordat de houder transparant is, kan je zien hoe de paraffine langzaam verandert in een heldere vloeistof. Creëer de perfecte sfeer voor elke gewenste situatie met Clearlights. De vlam weerspiegelt in de vloeistof, waardoor er een heldere gloed ontstaat die vrij uniek is.

  • Transparante cup, lichtdoorlatend
  • Heldere, mooie, stabiele vlam
  • Hoge kwaliteit van paraffine
  • Geen schaduw in een theelichthouder
  • Gebruik steeds een geschikte kaarsenhouder

Kies uit verschillende brandtijden

De Clearlights van Spaas zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen en brandtijden. Kies de brandduur die optimaal is voor jouw zaak. Dit doe je best op basis van de service tijden. Door een brandtijd te kiezen die gelijk is aan de tijd dat klanten in jouw zaak besteden, kan je hen ongestoord bedienen zonder opgebrande kaarsen te moeten vervangen.

Kies Clearlights die zijn afgestemd op jouw behoeften. Kies de juiste brandtijd om onbezorgd van de avond te kunnen genieten met gezellig brandende kaarsjes.

Meer licht en meer sfeer dankzij de transparante cup

In transparante of lichtdoorlatende theelichthouders, zie je het verschil meteen: meer licht en geen schaduwrand op de houder. Gebruik een transparante Clearlights en zie hoe de paraffine verandert in een heldere vloeistof.

Deze kaarsen passen bij elke stijl en zijn eindeloos te combineren met theelichthouders, schotels en schalen. Word weer verliefd op het gemak van een theelichtje zonder verlies van licht.

Ook beschikbaar in maxi formaat

De maxi Clearlights zijn groter dan je standaard theelichtje. Zorg ervoor dat je ze in een grotere houder gebruikt om te genieten van hun warme aanwezigheid die de kamer vult. Doordat ze groter zijn is ook de brandduur langer: tot 10 uur.

Waarom kiezen voor Clearlights van Spaas?

Door een hoge kwaliteit van paraffine te gebruiken, hebben de Clearlights van Spaas een uitstekende brandtijd. Dit hangt voornamelijk af van de samenstelling van de kaars in combinatie met de gebruikte wiek. In Spaas’ Clearlights en alle andere kaarsen worden wieken gebruikt van topkwaliteit. Dat zie je goed aan de lengte van de vlam. Een goede kaars heeft een vlam tussen de 1 à 1,5 cm.

Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten