Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
De geurstokjes van Spaas verspreiden een heerlijke subtiele geur doorheen de ruimte. In welkomhallen maar ook in sanitaire ruimtes komen ze goed tot hun recht.

Spaas' geurstokjes

Onze geurverspreiders bestaan uit stijlvol vormgegeven flesjes gevuld met heerlijk rustgevende parfums en geurstokjes die de geuren 'opzuigen'. Op die manier verspreiden de geurstokjes geleidelijk aan een aangename geur doorheen de welkomhal, sanitaire ruimte of eender waar. Ook als je er niet bent, blijven ze werkzaam waardoor de Spaas’ geurstokjes op een natuurlijke en stijlvolle manier de ruimte heerlijk te laten ruiken.

  • Beschikbaar in verschillende verfijnde geuren
  • Subtiele onzichtbare geurverspreider
  • Stijlvol design

Waarom kiezen voor de geurstokjes van Spaas?

Om de veiligheid te garanderen bij het branden van (geur)kaarsen, mogen deze nooit branden wanneer er niemand aanwezig is in de ruimte. De Spaas geurverspreiders bieden hiervoor een handig en langdurig alternatief. Doordat ze geen vlam nodig hebben om hun heerlijke geur te verspreiden, bieden ze de ideale oplossing om kamers te verfrissen waar een open vlammetje geen optie is. 

Bovendien bevatten ze bijna enkel natuurlijke ingrediënten en zorgen ze ervoor dat geuren zich geleidelijk aan verspreiden in huis zonder onnatuurlijk of overdreven over te komen. Doordat we hen een hedendaags en stijlvol design hebben aangemeten, zorgen onze geurverspreiders ook voor een extra design-element in uw interieur.

Bijhorende accesoires

    Verdelers
    Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
    Bekijk onze verkooppunten