Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Naast kwalitatieve kaarsen vind je hier ook alles om er veilig en optimaal van te genieten. De kaarsenhouders van Spaas brengen snel kleur en karakter in je interieur. Laat er een theelichtje of een refill inglijden en klaar!

Spaas' kaarsenhouders

Naast kwalitatieve kaarsen vind je hier ook alles om er veilig en optimaal van te genieten De kaarsenhouders van Spaas brengen snel kleur en karakter in je interieur. Laat er een theelichtje of een refill inglijden en klaar!

Een nieuw seizoen, een thema-avond of gewoon zin in iets nieuws? Een kaarsenhoudertje verwissel je snel. Je kiest uit een breed assortiment van tijdloze klassiekers en hippe designs. Mix en match met kleur en structuur tot je de perfecte match met jouw interieur vindt.

De combinatie van kaarsenhouders en theelichten werkt goed voor wie z’n ecologische voetafdruk wil verkleinen. De kaarsenhouders van Spaas kunnen tegen een stootje en gaan lang mee.

 • Uiteenlopende vormen en kleuren
 • Robuuste materialen
 • Innovatieve designs
 • Ecologische oplossing
 • Gebruiksgemak


Je kan alle kanten op met de kaarsenhouders van Spaas

Of je interieur nu klassiek, speels of strak is, in ons brede assortiment van kaarsenhouders vind je altijd je gading. Onze kaarsenhouders zijn van glas gemaakt en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

In de collecties Highlight Avenue en Highlight Square vind je tijdloze klassiekers die elk interieur pit geven. De Highlight Mosaic-kaarsenhouders zijn verkrijgbaar in drie hedendaagse tinten en hebben een romantische uitstraling.

Mag het een tikkeltje specialer zijn? Laat je dan verrassen door onze zwarte en witte Dinnerlights of onze kleurrijke conische theelichthouders.

Waarom kiezen voor kaarsenhouders van Spaas?

Ook bij onze kaarsenhouders primeert kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jaren mee. De (maxi) theelichten, Clearlights en refills van Spaas komen het beste tot hun recht in deze kaarsenhouders.

We houden de trends in de gaten en fleuren ons assortiment regelmatig op met nieuwe accenten. Keuze genoeg dus!

Ontdek al onze Kaarsenhouders

  Verdelers
  Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
  Bekijk onze verkooppunten