Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Door de brandduur van 24 uur gaan de refills van Spaas lange tijd mee waardoor ze minder snel vervangen moeten worden. De refills zorgen dat je keer op keer uren kan genieten van een heerlijke avond.

Spaas' refills of navullingen

De navullingen van Spaas in gerecycleerde kunststoffen huls, zijn perfect voor drukbezochte horecazaken. Wanneer het snel moet gaan in jouw zaak, dan zijn onze refills die 24 uur lang branden, de ideale oplossing.

Navullingen kunnen gemakkelijk 3 tot 4 dagen na elkaar gebruikt worden, zodat je personeel niet dagelijks de kaarsjes hoeft te vervangen. Enerzijds door hun lange brandtijd van 24 uur, en anderzijds omdat ze keer op keer gemakkelijk terug kunnen worden aangestoken. De refills zorgen dat je klanten keer op keer uren kunnen genieten van een heerlijke avond.

 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Transparante beker, waardoor meer licht ontstaat
 • Heldere, mooie en stabiele vlam
 • Hoge kwaliteit van paraffine
 • Keuze uit verschillende geschikte en veilige kaarsenhouders

Verpakt per 24 of 84 navullingen

Onze navullingen voor horecazaken zijn handig verpakt per 24 stuks. Op deze manier kom je per pack geruime tijd toe in jouw zaak. Ideale om steeds de nodige portie warmte op voorraad te hebben. Daarnaast is er keuze uit 7 verschillende kleuren: wit, rood, blauw, geel, groen, roze of grijs.

Nood aan een extra grote voorraad? Onze witte en rode refills zijn ook verkrijgbaar in een verpakking per 84 stuks.

Waarom kiezen voor de Refills van Spaas?

Kwaliteit staat bij ons op de allereerste plaats. We vinden het belangrijk dat onze producten op een veilige manier branden gedurende de opgegeven brandduur. Door een hoge kwaliteit van paraffine te gebruiken, hebben de refills van Spaas een uitstekende brandtijd. Ook de grootte van de vlam is belangrijk om de juiste sfeer te creëren.

Bijhorende accesoires

Zet de refills in een mooie kaarsenhouder, die past bij jouw horecazaak. Door navullingen te gebruiken, kan je keer op keer opnieuw lange tijd genieten van het mooie effect van de houder. De transparante cup zorgt ervoor dat er geen schaduw zichtbaar is in de houder, zoals bij aluminium theelichtjes. Spaas beschikt over verschillende trendy refill kaarsenhouders als horeca oplossing. Gebruik altijd een geschikte kaarsenhouder om kaarsen te branden op een veilige manier.
  Verdelers
  Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
  Bekijk onze verkooppunten