Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Het authentieke karakter van een rustieke kaars zorgt voor een extra toets aan het interieur van jouw zaak. De kaars staat voor kwaliteit en stijl. Ze zijn vergelijkbaar met de gewone cilinderkaarsen, maar geven net dat beetje extra.

Spaas' geurloze rustieke kaarsen

De rustieke kaarsen van Spaas passen overal en kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt. Zorgvuldig vervaardigd in aantrekkelijke vormen laten ze iedereen smelten.

Hoewel ze authenticiteit uitstralen, is rustiek nog nooit zo modern geweest. Baad in het kaarslicht met de verschillende neutrale kleuren om uit te kiezen. Vanwege de lange brandtijd kan je jouw zaak laten uitlichten in warmte gedurende verschillende avonden.

 Beschikbaar in verschillende neutrale kleuren

 • Heldere, mooie en stabiele vlam
 • Hoge kwaliteit van paraffine
 • Druipen niet
 • Authentiek dankzij het rustieke karakter
 • Lange brandtijd voor meerdere avonden
 • Zelfdovende wiek

Authenticiteit met de rustieke kaarsen van Spaas

De rustieke kaarsen van Spaas worden met de hand gemaakt en tijdens het speciale stolproces ontstaat een mooie vlamtextuur aan de buitenzijde van de kaars. De aanwezigheid van geplande oneffenheden in de textuur van de kaars zorgt er bovendien voor dat elke rustieke kaars een eigen unieke patroon heeft. Hun solide, ruwe uiterlijk komt dan ook perfect tot zijn recht in landelijke interieurs of in combinatie met natuurlijke elementen, zoals ruwe houten onderzetters.

Waarom kiezen voor rustieke kaarsen van Spaas?

Rustieke kaarsen zijn ongetwijfeld de mooiste kaarsen op de markt, mede door hun speciale uitzicht dat ervoor zorgt dat met rustieke kaarsen perfect een landelijke, warme sfeer gecreëerd wordt. Naast het feit dat ze niet druppen en weinig roet afstoten, zijn ze zelfdovend.

Bijhorende accesoires

Om rustieke kaarsen op een veilige manier te laten branden, brand je ze best op een niet-brandbare ondergrond.
  Verdelers
  Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
  Bekijk onze verkooppunten