Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Tafelkaarsen zijn terug van weggeweest. Zeker in een romantische setting, mogen deze kaarsen absoluut niet ontbreken.

Spaas' elegante tafelkaarsen

Wie van romantiek houdt in zijn zaak, kiest voor de lange tafelkaarsen van Spaas. Door hun elegante vorm en heldere vlam, mogen tafelkaarsen niet ontbreken op een mooi gedekte tafel. Zeker wanneer de sfeer intiemer mag zijn, zijn deze kaarsen een must. De stijlvolle dinerkaarsen brengen op elk moment van de dag een warme gloed  en ze zijn bruikbaar voor elke gelegenheid.

Omdat ze geurloos zijn, bederven ze de aroma's van de heerlijke gerechten aan tafel niet en de lange brandduur garandeert een zorgeloze avond die baadt in sfeervolle verlichting.

  • Hoge kwaliteit van paraffine
  • Heldere, mooie en stabiele vlam
  • Klassiek en elegant design
  • Druipen en roeten niet

Creëer een romantische setting met elegante festilux tafelkaarsen

Anders dan een standaard dinerkaars, loopt de festilux kaars van Spaas bovenaan fijn af. Het resultaat: een elegante vorm én een kwaliteitsvolle kaars. De festilux tafelkaarsen van Spaas druipen en roeten niet, waardoor ze vaak gebruikt worden in horecazaken, maar ook in feestzalen.

Zet ze in een mooie kandelaar en betover je gasten met intiem kaarslicht. De festilux kaarsen branden maar liefst 8 uur lang, waardoor je gasten ongestoord van elkaars gezelschap kunnen blijven genieten.

Waarom kiezen voor tafelkaarsen van Spaas?

Bij Spaas staat kwaliteit op de eerste plaats en dit voor een betaalbare prijs. Door het gebruik van paraffine van hoge kwaliteit, hebben de tafelkaarsen van Spaas een uitstekende brandtijd. Ook de vlam is voldoende groot om voor de nodige sfeer en gezelligheid aan tafel te zorgen, zonder te roeten.

De tafelkaarsen van Spaas druipen niet. Dat heeft het grote voordeel dat tafels of het tafelkleed niet vuil worden. Er is niets zo vervelend om op het einde van de avond, kaarsvet van het tafelkleed te moeten schrapen of strijken. Bovendien branden kaarsen die niet druipen veel langer. Opgelet, een kaars voor een open raam of ventilator plaatsen, veroorzaakt ook bij goede kaarsen druipgedrag.

Bijhorende accesoires

    Verdelers
    Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
    Bekijk onze verkooppunten