Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
De warme sfeer van binnen wil je buiten graag doortrekken. Verwelkom je gasten met kleurrijke kaarsen in glas en majestueuze tuinschalen.

Spaas' terraskaarsen

De warme sfeer van binnen wil je buiten graag doortrekken. Verwelkom je gasten met kleurrijke kaarsen in glas en majestueuze tuinschalen.

Je wil je klanten zo lang mogelijk van de avond laten genieten. Met de terraskaarsen en tuinschalen van Spaas baadt je terras in een sprookjesachtige sfeer. Het zachte schijnsel overhaalt menig klant om nog een glaasje te bestellen. Laat maar komen, die lange zomeravonden op het terras.

  • Levendig kleurenpallet om uit te kiezen
  • Terracotta tuinschalen met grote vlam
  • Zowel strak als klassiek
  • Gezellige sfeerverlichting


Met de tuinschalen van Spaas geef je je klanten een warm welkom

Je klanten voelen zich meteen welkom dankzij de grote op-en-neer dansende vlammen van de tuinschalen. Ze zijn het populairst tijdens schemerige lente- en herfstdagen, maar ze doen het ook goed op zomerse dagen. Plaats de tuinkaarsen ’s avonds aan de ingang van je zaak of aan een oprijlaan. Zo zien je klanten dat je zaak open is.

Speciaal concept of strak design? Dan passen de ronde tuinschalen met zwarte vulling ongetwijfeld prima in jouw interieur.

Waarom kiezen voor terraskaarsen van Spaas?

Dankzij de hoge kwaliteit van paraffine branden de D'Lights en Soft Glows wel 45 uur lang. De terracotta tuinschalen kan je zowel op terras als in de tuin gebruiken. De extra dikke wiek produceert een mooie grote vlam, die magische momenten garandeert.

Bijhorende accesoires

    Verdelers
    Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
    Bekijk onze verkooppunten