Kaarslicht is iets magisch Assortiment kaarsen
Theelichten van Spaas zijn de perfecte manier om het interieur te laten baden in gezelligheid. Door hun eenvoud en onvergelijkbaar gebruiksgemak zorgen theelichten voor een warme sfeer in elke kamer.

Spaas' geurloze theelichten

Theelichten van Spaas zijn de perfecte manier om het interieur te laten baden in gezelligheid. Door hun eenvoud en onvergelijkbaar gebruiksgemak zorgen theelichten voor een warme sfeer in elke kamer. Combineer een aantal theelichtjes in een groter vlak om je interieur sfeervol te verlichten. Zet ze in een glazen kaarsenhouder of plaats ze in gekleurde potjes om de tafel te laten stralen.

  • Beschikbaar in verschillende brandtijden
  • Heldere, mooie en stabiele vlam
  • Hoge kwaliteit van paraffine
  • Gebruik steeds een geschikte kaarsenhouder

Kies uit verschillende brandtijden

De theelichten van Spaas zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen en brandtijden. Kies de brandduur die optimaal is voor jouw zaak. Dit doe je best op basis van de service tijden.

Door een brandtijd te kiezen die gelijk is aan de tijd dat klanten in jouw zaak besteden, kan je hen ongestoord bedienen zonder opgebrande theelichten te moeten vervangen. Hoe eenvoudig ook, de geurloze theelichtjes van Spaas zijn een basisbehoefte.

Waarom kiezen voor de theelichten van Spaas?

Door een hoge kwaliteit van paraffine te gebruiken, hebben de theelichten van Spaas een uitstekende brandtijd. Dit hangt voornamelijk af van de samenstelling van de kaars in combinatie met de gebruikte wiek. In onze theelichten worden wieken gebruikt van topkwaliteit. Dat zie je goed aan de lengte van de vlam. Een goede kaars heeft een vlam tussen de 1 à 1,5 cm.

Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten