Onze service

Onze service

Zorg dat mensen buitenwandelen met een onvergetelijke indruk

Wie sfeer zegt, denkt meteen aan kaarsen. Laat ze weg, en je horecazaak verliest een beetje van haar glans. Als uitbater wil je je zaak voortdurend verbeteren. Een goede horecazaak zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen. En mensen voelen zich welkom wanneer het ergens gezellig is.

De missie van Spaas, een vleugje warmte toevoegen, staat hierin centraal. Ons Belgische familiebedrijf, gelegen in Limburg, maakt al kaarsen sinds 1853. Door onze jarenlange ervaring, kennen we de kneepjes van het vak. We bieden verschillende soorten kaarsen aan, met verschillende branduren en handige verpakkingen. Onze producten werden speciaal ontworpen om extra sfeer toe te voegen in alle verschillende horecazaken. Niet alleen sfeer, maar ook veiligheid, gebruiksgemak en kwaliteit zijn de pijlers waarvoor de kaarsen van Spaas staan.

Kwaliteitsvolle kaarsen voor een betaalbare prijs

Spaas heeft een goede reputatie wanneer het om kwaliteit gaat. Onze producten worden zorgvuldig ontwikkeld en in ons labo getest. Dankzij onze jarenlange expertise zorgen we voor de juiste kaarsen blends, gebruiken we voor elke kaars de juiste wiekdikte en kiezen we glaswerk dat hittebestendig is.

Waarom kiezen voor Spaas Kaarsen?

  • Jarenlange ervaring en expertise;
  • Kwaliteit is onze belangrijkste troef;
  • De regelgeving wordt nauwgezet opgevolgd;
  • Betrouwbare producten;
  • Diepgaande analyses gemaakt van het horecasegment.

Daarnaast beschikken we over een uitstekende klantenservice, waar je met al je vragen terecht kan. Wanneer de kaarsen niet branden volgens de beloofde kwaliteitsnormen, worden producten kosteloos ingeruild.

LED-kaarsen of echte kaarsen?

Om veiligheidsredenen kiezen uitbaters wel eens voor LED-kaarsen. Helaas brengen die niet dezelfde sfeer in je horecazaak als echt kaarslicht. Wij sommen alvast de argumenten op van horeca-uitbaters om voor echte kaarsen te kiezen:

  • Gewone kaarsen zijn meestal goedkoper dan LED-kaarsen. Tel bij de kosten enkel de batterijen en de oplaadunits, maar ook het vervangen van de (dure) lampjes na een paar jaar;
  • LED-kaarsen moet je opladen. Vergeet je personeel dat de avond ervoor te doen, heb je geen lichtjes;
  • Kaarsen zorgen ervoor dat je zaak meer stijl en klasse uitstraalt;
  • Een aangestoken kaars wordt veel minder snel meegenomen dan een LED-kaars;
  • Vanuit ecologisch oogpunt, kies je beter voor kaarsen den voor plastieken LED-kaarsjes.

Ellen en Tim Moeskops, broer en zus, hebben op enkele jaren tijd hun restaurant uitgebouwd tot een gezellige zaak, waar het eten lekker is. Ellen is een echte kaarsenfan en overtuigd van de meerwaarde van kaarsen voor haar zaak.

Overtuigd? Ga langs bij één van onze verdelers.

Onze producten vind je zowel online als in verschillende winkelpunten. Het horeca assortiment is verkrijgbaar bij de gespecialiseerde horecagroothandels en in verschillende retailkanalen.

Kaarsen van hoge kwaliteit

voor een betaalbare prijs

Uitgebreid getest

Al onze producten worden vergeleken en getest in onze labo’s. Onze ISO- en BRC-certificeringen bewijzen de behaalde normen van onze kwaliteitsmanagementsystemen.

Grootte van de vlam

De vlam van de kaars moet steeds tussen de 1 en 1,5 cm hoog zijn. Een te grote vlam betekent dat de kaars zal roeten. Een te kleine vlam zorgt dan weer voor te weinig warmte en gezelligheid.

Niet druipen

De huishoudkaarsen en cilinderkaarsen van Spaas druipen niet. Dat heeft het grote voordeel dat tafels of het tafelkleed niet vuil worden. Bovendien branden kaarsen die niet druipen veel langer.

Niet roeten

De vlam van een slechte kaars geeft roet af aan zijn omgeving. Spaas test de roetafgifte van al zijn kaarsen waardoor de roetafgifte minimaal is. Enkel onze buitenkaarsen zijn een uitzondering: deze hebben een dikkere wiek zodat de kaars niet uitwaait, bijgevolg geven ze meer roet af.

Brandduur

De kaarsen van Spaas hebben een uitstekende brandduur. De brandduur wordt grotendeels bepaald door de combinatie van de blend en de wiek. Bij de juiste balans, zal de kaarsen branden zoals verwacht.
Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten