Over Spaas
Spaas Kaarsen maakt kwaliteitskaarsen sinds 1853. We zijn een Limburgs familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een grote liefde voor het vakmanschap.

Puur vakmanschap sinds 1853

Spaas Kaarsen maakt kwaliteitskaarsen sinds 1853. We zijn een Limburgs familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een grote liefde voor het vakmanschap.

Het hoofdkantoor van Spaas ligt in Hamont-Achel en hier produceren we ook een deel van het assortiment. In 2007 kwam er een tweede fabriek bij in het Poolse Stargard. Intussen stellen we 320 mensen te werk en verkopen we onze kwaliteitskaarsen in meer dan 40 landen. Dat is goed voor een jaaromzet van 81 miljoen euro. Binnen onze niche behoren we tot de top drie van Europa.

Met Ben en Sarah Spaas staat vandaag de vijfde Spaas-generatie aan het roer. Wij willen onze klanten blijven inspireren om een vleugje warmte toe te voegen aan het leven van elke dag.

Spaas in cijfers

  • Jaar van oprichting: 1853
  • Aantal Spaas-generaties: 5
  • Aantal fabrieken: 1 in Hamont-Achel, 1 in Polen
  • Aantal landen actief: > 40
  • Omzet: 81 miljoen euro
  • Aantal werknemers: 320


Waarom kiezen voor Spaas Kaarsen?

Kaarsen maken zit ons in het bloed. Als je kaarsen van Spaas koopt mag je zeker zijn van de kwaliteit. We ontwikkelen ons assortiment met zorg en testen al onze kaarsen op continue basis in ons eigen labo.

We werken enkel met goed gebalanceerde blends, kwalitatieve wieken en hittebestendig glaswerk dat tegen een stootje kan.

Kaarsen van Spaas voldoen altijd aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen van de kaarsenindustrie, zoals REACH, CLP en RAL. Met de zilveren medaille van Ecovadis op zak bewijzen we dat kwaliteit ook kan samengaan met duurzaamheid en verantwoord ondernemen.

Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten