Kaarsen in jouw zaak

Tips voor kaarsen |
Led-kaarsen, net echt of toch niet helemaal?

Je stapt een gezellige brasserie binnen en de geur van mals gebraden vlees komt je tegemoet. Er wacht jou en je gezelschap een keurig gedekt tafeltje. Mooie borden in kwalitatief aardewerk, elegant servies, hippe servetten. En een kunstmatig ogende kaars met een vlam die zich op een vreemde manier beweegt. Dat kan wel eens een echte afknapper zijn ...

Ze zeggen dat led-kaarsen niet van echte kaarsen te onderscheiden zijn. En dat ze veiliger zijn dan echte kaarsen. Omdat ze oplaadbaar zijn en op afstandsbediening werken zouden ze beter scoren op gebruiksgemak. Ja, maar …

Led-kaarsen met bewegende vlam

Sommige led-kaarsen zijn van was gemaakt en zien er echt uit in een kaarsenhouder. Een zichtbare vlam verraadt natuurlijk veel. Of je nu Led-kaarsen met een rustig bewegende vlam of een wild flikkerende vlam koopt, het plaatje oogt onnatuurlijk.

Dat komt omdat er nog geen led-kaars op de markt is die de grillige bewegingen van een echte vlam perfect kan nabootsen.

Naast zwarte en witte led-kaarsen vind je nu led-kaarsen in alle kleuren van de regenboog en kan je zelfs led-kaarsen kopen die van kleur veranderen. We moeten je niet vertellen dat de gezellige en ontspannen sfeer die een echte kaars uitstraalt dan ver zoek is.

Zijn echte kaarsen wel veilig?

Veel mensen maken zich zorgen over de veiligheid van kaarsen. Akkoord, kleine kinderen of nieuwsgierige dieren laat je best niet alleen in huis met brandende kaarsen. Maar dat geldt evenzeer voor scherpe keukenmessen.

Als je de veiligheidsvoorschriften respecteert is er geen reden waarom je gasten niet onbezorgd van kaarslicht kunnen genieten.

Ze brengen een bezoek aan jouw zaak om een uniek moment te beleven. En led-kaarsen kunnen dan zeker een spelbreker zijn.

Hoe lang branden led-kaarsen?

Het belangrijkste voordeel van led-kaarsen is hun lange brandtijd. Oplaadbare led-kaarsen of led-kaarsen met batterijen branden al snel 400 uur.

Als je batterijen moet kopen voor je led-kaarsen kunnen de kosten snel oplopen. Dat kan je vermijden door voor herlaadbare led-kaarsen te kiezen. Maar als je de kaarsen vergeet op te laden heeft dat natuurlijk zo z’n gevolgen. Weg sfeer!

Led-kaarsen met afstandsbediening en ingebouwde timer

Led-kaarsen op afstandsbediening schakel je vlotjes aan en uit. Maar wat als je de afstandsbediening kwijtspeelt in de drukte? Of als je je led-kaarsen vergeet uit te schakelen?

Een timer klinkt veelbelovend, maar op een gezellige avond staat toch geen tijd? Het zou zonde zijn als je led-kaarsen uitvallen wanneer je gasten besluiten om nog wat na te kaarten bij een glaasje.

Echte kaarsen, de beste sfeermakers

Theelichten, kaarsen in glas, refills, tafelkaarsen, cilinderkaarsen, rustieke kaarsen, terraskaarsen … Jij kiest de vorm, kleur en brandtijd van de kaars die bij jouw zaak past. En dan hebben we het nog niet over die andere onzichtbare sfeermaker, geur!

Verwelkom je gasten met de magie van echte kaarsen. Ze zullen je dankbaar zijn.

Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten