Assortiment kaarsen

Kies voor authenticiteit met de kaarsen van Spaas

Een goede horecazaak zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen. En mensen voelen zich welkom wanneer het ergens gezellig is. Een vriendelijke bediening, een borrelnootje bij het glas, en een kaarsje op elke tafel. Het zijn kleine details die jouw horecazaak er doen uitspringen.

Het assortiment van Spaas werd speciaal ontwikkeld om te gebruiken in alle verschillende horecazaken. Op zoek naar een specifieke kaars of brandduur? Gebruik onze filter om een overzicht te krijgen van de producten die je zoekt.

Filter producten

Theelichten

Theelichten van Spaas zijn de perfecte manier om het interieur te laten baden in gezelligheid. Door hun eenvoud en onvergelijkbaar gebruiksgemak zorgen theelichten voor een warme sfeer in elke kamer.

Clearlights

Anders dan een theelicht, hebben Clearlights van Spaas een transparante cup. Je kunt langzaam zien hoe de paraffine in een heldere vloeistof verandert.

Tuinkaarsen

Breng sfeer naar je tuin en terras met de terraskaarsen van Spaas. De terraskaarsen van Spaas zijn zo'n tijdloze klassieker dat ze de perfecte aanvulling zijn op jouw zaak, zowel in warme als in de koude maanden.

Rustieke kaarsen

Het authentieke karakter van een rustieke kaars zorgt voor een extra toets aan het interieur van jouw zaak. De kaars staat voor kwaliteit en stijl. Ze zijn vergelijkbaar met de gewone cilinderkaarsen, maar geven net dat beetje extra.

Kaarsenhouders

Naast kwalitatieve kaarsen vind je hier ook alles om er veilig en optimaal van te genieten. De kaarsenhouders van Spaas brengen snel kleur en karakter in je interieur. Laat er een theelichtje of een refill inglijden en klaar!

Geurstokjes

De geurstokjes van Spaas verspreiden een heerlijke subtiele geur doorheen de ruimte. In welkomhallen maar ook in sanitaire ruimtes komen ze goed tot hun recht.

Kaarsen van hoge kwaliteit

voor een betaalbare prijs

Uitgebreid getest

Al onze producten worden vergeleken en getest in onze labo’s. Onze ISO- en BRC-certificeringen bewijzen de behaalde normen van onze kwaliteitsmanagementsystemen.

Grootte van de vlam

De vlam van de kaars moet steeds tussen de 1 en 1,5 cm hoog zijn. Een te grote vlam betekent dat de kaars zal roeten. Een te kleine vlam zorgt dan weer voor te weinig warmte en gezelligheid.

Niet druipen

De huishoudkaarsen en cilinderkaarsen van Spaas druipen niet. Dat heeft het grote voordeel dat tafels of het tafelkleed niet vuil worden. Bovendien branden kaarsen die niet druipen veel langer.

Niet roeten

De vlam van een slechte kaars geeft roet af aan zijn omgeving. Spaas test de roetafgifte van al zijn kaarsen waardoor de roetafgifte minimaal is. Enkel onze buitenkaarsen zijn een uitzondering: deze hebben een dikkere wiek zodat de kaars niet uitwaait, bijgevolg geven ze meer roet af.

Brandduur

De kaarsen van Spaas hebben een uitstekende brandduur. De brandduur wordt grotendeels bepaald door de combinatie van de blend en de wiek. Bij de juiste balans, zal de kaarsen branden zoals verwacht.
Verdelers
Op zoek naar Spaas horecakaarsen?
Bekijk onze verkooppunten